2012. augusztus 30., csütörtök

Back to School- Dobd fel a ceruzákat

Ma egy kicsit kreatívkodtam és ezt szeretném nektek megmutatni.

Először is ami kell hozzá:
          -pár darab ceruza, amennyit át szeretnél változtatni 
          1. verzió bármilyen színű körömlakk
          1.verzió még lehet csillámos körömlakk is vagy akár csillámpor 
          1-2. verzió ragasztó
          2.verzió valami nem túl nagy mintákkal ellátott csomagolópapír

Ha körömlakkal szeretnél dekorálni:

Első lépés: válassz egy neked tetsző körömlakkot és egy sima ceruzát aztán fesd le a körömlakkal.

Második lépés: ha csillámporral szeretnéd még pluszba feldobni akkor ne várd meg amíg megszárad a körömlakk hanem egyből szórd be és úgy hagyd megszáradni vagy hagyd megszáradni aztán kend be ragasztóval és úgy szórd rá a csillámot DE aki csak csillámos körömlakkal szeretné feldobni ahogy én akkor várd meg amíg megszárad, utána kend le a csillámos körömlakkal és kész is :)

Harmadik lépés: én ilyeneket nem csináltam de még lehet például pöttyöket, csíkokat vagy ha jó a kézügyességed akár mini figurákat is rajzolni vékony esettel vagy csak simán a végét befested egy másik színű körömlakkal. Szóval a körömlakkos verziónak a vége határtalan.

Ha csomagolóval szeretnél dekorálni:

Első lépés: tekerd be a ceruzát csomagolópapírral úgy, hogy be tudd jelölni a csomagolón, hogy mekkora papír kell úgy, hogy amikor be van csavarva akkor fedje egymást a papír. Majd ha ez megvan vágd ki.









Második lépés: Ragasztózd be a ceruza egyik oldalát majd ragaszd a papír széléhez. Majd amikor megszáradt a ragasztó akkor jó szorosan tekerd rá a papírt aztán egy kicsit szorítsd, hogy valamennyire felvegye a formát a csomagoló és aztán kend be az oldalát és ragaszd hozzá a ceruzához.
És már készen is van az új és sokkal érdekesebb külsejű ceruza :) 



















Összesen 5 ceruzát csináltam de még biztos fogok csak arra nem jöttem rá, hogy a csomagolóval bevont ceruzát, hogy tudom kifaragni mert már el is szakadt a csomagoló vége :|
Egy kis csoportkép :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése